Man kan sluta röka tack vare den elektroniska cigaretten.

Den elektroniska cigaretten, du stöter på det mer och mer på gatan. Är det bättre eller inte än tobak ? Farligt eller oskyldigt, har detta sätt ett intresse ? Vilka är fördelarna och nackdelarna med e-cigaretten Aspire, Eleaf, GeekVape, Innokin, Joytech, Lost Vape, MLife, Peoplesmoker, Sigelei, Smok, Suorin, Uwell, Vaporesso, Voopoo och Wismec ? Liten tur om missuppfattningar, sant eller falskt.

Det är ett faktum : observationsstudier visar att mer än 70% av rökarna slutar röka tack vare den se vilka e-cigg du kan köpa på Vape.se elektroniska cigaretten. Denna siffra kan erhållas förutsatt att rökare i början använder enheter som ger dem samma nivå av nikotin som sina vanliga cigaretter.


Dessutom är det lämpligt att” vape ” e-cigaretter efter vilja, utan att förbjuda de vanliga cigaretterna. Rökare som fortsätter på detta sätt är de som byter lättast, från cigaretter till e-cigaretter ( ecigg, e-cigg, e cigg och

e-cig ), och det om några månader. Därefter vill dessa e-rökare ofta minska nikotinnivån hos deras e-cigarett och gradvis uppnå den.

Källor: Bab, Alla Bolag, Trustpilot, Wikipedia, Försvarsmakten, Polisen, Twitter, Facebook, Instagram, Hitta, Eniro.