Vad lustgas patroner, vad är farorna med att använda den

Lustgas patroner uppträdde först i Sverige, för flera år sedan, i Laganas Zakynthos barer, som lockar unga engelska turister, som är kända för sina extrema sympatier från Skolparty.se.

köp billig lustgas patroner i Stockholm med expressleverans

Sedan dess har Mode snart spridit sig överallt i unga människors haunts, eftersom vinsten för entreprenörer är enorm, eftersom det är ett billigt läkemedel.

köp billigast lustgas i Stockholm expressleverans

I samband med det senaste fallet med en ung brittisk kvinna som hamnade i intensivvård, låt oss se vad Lustgas patroner är…

köp billig lustgas i Stockholm expressleverans

Hur “serveras” i barer
Det marknadsfördes ursprungligen i ampuller. Snart ersattes det dock av uppblåsta ballonger med lustgasen.

24-ekologisk-life

Vad skrattar lustgas
För bara € 1.00 köper unga människor den farliga lustgasen, vilket bara är Lustgas patroner och som automatiskt orsakar välbefinnande och en önskan att skratta.

köp lustgas tub i Stockholm expressleverans

Narkosläkare blandar det med syre i sina druggies, medan racerförare använder det som en bensintillsats för att öka deras motorprestanda.

köp lustgas billigt i Stockholm expressleverans

När användaren inhalerar det, på grund av brist på syre, känner han en liten yrsel, förlorar känsla med miljön och på grund av den lilla hypoxi han lider, känner han eufori och välbefinnande.

köp från lustgas butiken i Stockholm expressleverans

Risker / effekter
Från inandning av Lustgas patroner finns risk för kvävning, vilket kan leda till hjärnskador eller död från kvävning. Medicinskt känd som “hypoxi” uppstår det när någon slutar andas eller andas för svagt för att uppfylla kroppens syrebehov

köp lustgas med hemleverans i Stockholm

Detta beror på att lustgasen löser sig i blodet, vilket minskar mängden syre som strömmar till hjärnan och andra vitala organ. Som konsekvenser kan observeras stroke, blackout, epileptiskt anfall och hjärtinfarkt.

Läkare är dock särskilt oroade över det faktum att de ännu inte har identifierat hur mycket Lustgas patroner en person behöver konsumera för att betraktas som kritisk för sin hälsa.